​Telef​on: 60 800 600​

Maler Frederiksberg

Brug for en billig og god maler?

Dania Gulvafslibning og Maler løser alle maleropgaver på Frederiksberg. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og løser opgaver for både private husstande, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger.

Kontakt din lokale maler på telefon 60 800 600

Typer af maleropgaver, vi løser:

  • ​Maling af vådrum
  • ​Maling af hele lejligheder
  • ​Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum
  • ​Udvendige maleropgaver
  • ​Opsætning af filt, væv og tapet
  • ​Spartling af huller
  • ​m.fl.

Miljøvenlig maler Frederiksberg

Når vi maler, så anvender vi Beckers malerprodukter. Beckers er en af de førende producenter i Europa af miljøvenlige malerprodukter.

Maler

Uforpligtende malertilbud

Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maleropgaver på Frederiksberg og Amager.

Pakketilbud til lejligheder

Vi har sammensat nogle pakketilbud til lejligheder, hvor vi både ordner gulve, vægge og lofter. Så hvis du har købt en lejlighed, eller skal fraflytte en, så klarer vi det hele på engang. Se vores aktuelle pakketilbud her

Kontakt din maler på Frederiksberg

Vi er din lokale maler, og vi gør alt hvad vi kan for at udføre maleropgaver til din tilfredsstillelse. Slip for besværet med afdækning, hårdt arbejde og oprydning og lad os sørge for at din lejlighed fremstår som ny!

​Brug formularen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet.

Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerfaget og gulvservice. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde og benytter udelukkende kvalitetsmaterialer. Vores erfarne medarbejdere kan vejlede dig, så du får valgt den bedste løsning, uanset om du skal have udført en maleropgave, ordnet dine gulve - eller begge dele. I forbindelse med flytning kan du med fordel vælge et af vores pakketilbud - du sparer tid og penge og kan nøjes med at have kontakt til en enkelt person, i stedet for en række forskellige håndværkere. Når du står midt i et flytteprojekt er det ofte svært at holde overblikket - og her kommer vores store erfaring dig til gode. Kontakt os på 60 800 600 for at høre mere!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Bambus Gulve

CVR 32717667

​Her finder du os

Voldparken 36, 1th

2700 Brønshøj

​Kontaktoplysninger

Telefon 60800600

​Mail: info@ddgm.dk