​Telef​on: 60 800 600​

Maler pris København

Skal lejligheden, køkkenet, huset eller noget helt andet males? Så er du landet det rigtige sted, Dania Gulvafslibning og Maler løser alle maleropgaver for private og erhverv i København og omegn. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og som malere arbejder vi grundigt og effektivt.

Få en maler pris i dag

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler i dag og få en maler pris og et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Kontakt os på telefon 60 800 600, på info@ddgm.dk​ eller via formularen i bunden af siden. 

Vælg Gulvafslibning og Malercenter, fordi:

  • ​Vi løser alle maleropgaver i København og omegn
  • ​Vi er grundige og effektive
  • ​Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • ​Vi løser opgaver til aftalt tid og pris
  • ​Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen

Vælg en maler med erfaring

Der er mange malere at vælge mellem. Vi vil derfor anbefale, at man vælger en maler med erfaring, det er din sikkerhed for, din maler ved, hvad han laver. Vi har mere en 20 års erfaring og har løst et utal af opgaver. Dette gør os i stand til at løse alle typer af opgaver, uanset forhindringer eller uforudsete problemer.

Maler pris København

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler i dag og få en maler pris på din opgave i København. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maleropgaver. Du kan enten ringe til os på 60 800 600 eller sende en mail til info@ddgm.dk med en kort beskrivelse af opgaven.

Brug formularen og få din maler pris på mail

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Bambus Gulve

CVR 32717667

​Her finder du os

Voldparken 36, 1th

2700 Brønshøj

​Kontaktoplysninger

Telefon 60800600

​Mail: info@ddgm.dk