​Maler Frederiksberg

Brug for en billig og god maler?

Dania Gulvafslibning og Maler løser alle maleropgaver på Frederiksberg. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og løser opgaver for både private husstande, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger.

Kontakt din lokale maler på telefon 60 80 06 00

Typer af maleropgaver, vi løser:

  • Maling af vådrum
  • Maling af hele lejligheder
  • Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum
  • Udvendige maleropgaver
  • Opsætning af filt, væv og tapet
  • Spartling af huller
  • m.fl.

Miljøvenlig maler Frederiksberg

Når vi maler, så anvender vi Beckers malerprodukter. Beckers er en af de førende producenter i Europa af miljøvenlige malerprodukter.

Uforpligtende malertilbud

Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maleropgaver på Frederiksberg.

Pakketilbud til lejligheder

Vi har sammensat nogle pakketilbud til lejligheder, hvor vi både ordner gulve, vægge og lofter. Så hvis du har købt en lejlighed, eller skal fraflytte en, så klarer vi det hele på engang. Se vores aktuelle pakketilbud her.

Kontakt din maler på Frederiksberg

Vi er din lokale maler, og vi gør alt hvad vi kan for at udføre maleropgaver til din tilfredsstillelse. Slip for besværet med afdækning, hårdt arbejde og oprydning og lad os sørge for at din lejlighed fremstår som ny!

​Brug formularen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet.

Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerfaget og gulvservice. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde og benytter udelukkende kvalitetsmaterialer. Vores erfarne medarbejdere kan vejlede dig, så du får valgt den bedste løsning, uanset om du skal have udført en maleropgave, ordnet dine gulve - eller begge dele. I forbindelse med flytning kan du med fordel vælge et af vores pakketilbud - du sparer tid og penge og kan nøjes med at have kontakt til en enkelt person, i stedet for en række forskellige håndværkere. Når du står midt i et flytteprojekt er det ofte svært at holde overblikket - og her kommer vores store erfaring dig til gode. Kontakt os på 60 80 06 00 for at høre mere!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvbehandling og malerarbejde i København og på resten af Sjælland.


Kontakt os, hvis du ønsker hjælp fra professionelle håndværkere, der udfører arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser.

Brug for hjælp?


Ring til os alle ugens dage

09:30 - 18:00