​Telef​on: 60 800 600​

Maler København - malerfirma og malermester i København, Valby og på Amager

Professionel maler i København, Valby og på Amager

Dania Gulvafslibning, Maler løser både store og små maleropgaver for vores kunder i København, Valby og omegn. Vi har mange års erfaring fra branchen og løser opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Brug for en effektiv, god og billig malermester? Så ring til os på telefon 60 800 600.

Mere end 20 års erfaring fra branchen

Som gulv- og malerfirma har vi mere end 20 års erfaring fra branchen. Det gør, at vi kan løse alle typer af maleropgaver, både de små og de store. Vi er din lokale malermester i København!

Typer af maleropgaver, vi løser:

  • ​Maling af vægge og lofter
  • ​Maling af træværk
  • ​Spartling af huller
  • ​Opsætning af væv, filt og tapet
  • ​m.fl.

Få et uforpligtende malertilbud

Kontakt din malermester og malerfirma i København i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi dækker hele København. Ring til os på telefon 60 800 600, eller send en mail til info@ddgm.dk med en kort beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os til din maleropgave?

Med mere end 20 års erfaring er du sikret, at vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde i høj kvalitet. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer, da vi har den holdning at godt værktøj og gode materialer løser 50 % af opgaven i sig selv. Såvel klimaet, som den enkelte kundes sundhed, ligger os meget på sinde. Derfor tilstræber vi at anvende miljø- og allergivenlige produkter. 

Få hjælp til den rette løsning

​Vores medarbejdere står klar til rådgive dig til de bedste løsninger, uanset om du skal have udført gulvarbejde eller malerarbejde. Skal du flytte, kan du med fordel benytte en af vores tilbudspakker, der for eksempel dækker både lofter, vægge og gulve. Dermed kan du nøjes med kontakt til en enkelt håndværker, og du sparer samtidig både tid og penge. Hør mere på telefon 60 800 600.

 

Kontakt din lokale malermester

​Få et tilbud på din maleropgave. Kontakt dit malerfirma i København her.

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Miljøvenligt malerfirma​

Vi anvender maling fra Beckers. Beckers ønsker at være førende inden for miljøvenlige malingprodukter. ​Med maling fra Beckers får du en miljøvenlig løsning. 

​Firmaoplysninger

Bambus Gulve

CVR 32717667

​Her finder du os

Voldparken 36, 1th

2700 Brønshøj

​Kontaktoplysninger

Telefon 60800600

​Mail: info@ddgm.dk