​Telef​on: 60 800 600​

Gulvsliber i København

Billig og effektiv gulvsliber

Skal du bruge en billig og god gulvsliber? Så er du landet det rigtigt sted. Gulvafslibning og Malercenter tilbyder billig og effektiv gulvafslibning i København og på resten af Sjælland.

Få et gratis tilbud på gulvslibning på telefon 60 800 600.

Hvad er en gulvsliber?

En gulvslibemaskine bruges til at slibe trætte og slidte gulve pæne igen. Den tager ca. 1 mm af gulvets overflade ad gangen. Et gulv skal for det meste have 3-5 ture med værktøjet, før det er pænt, men det afhænger af gulvets tilstand og det ønskede resultat.

Kan man selv bruge en gulvslibemaskine?

Ja, man kan godt selv slibe sine gulve, mange farvehandlere og byggemarkeder udlejer gulvslibere på dagsbasis. Vi vil dog anbefale at få en professionel til at udføre gulvslibningen, da det kræver viden og erfaring at få det bedste resultatet, og derudover er det en tung maskine at arbejde med, der i gennemsnit vejer over 60 kg.

Ud over at gulvsliberen er en tung maskine, så støver og larmer den rigtig meget. En anden ting, man skal passe på, er støvet, som er meget brandfarligt (selvantændende). Så når man skifter støvposen, skal den placeres et risikofrit sted uden for huset.

Få et tilbud på gulvafslibning på telefon 60 800 600.

Dania Gulvafslibning og Maler.

​Firmaoplysninger

Bambus Gulve

CVR 32717667

​Her finder du os

Voldparken 36, 1th

2700 Brønshøj

​Kontaktoplysninger

Telefon 60800600

​Mail: info@ddgm.dk