​Gulvafslibning Amager

Gulvafslibning og Maler tilbyder effektiv og billig gulvafslibning på Amager. Vi har lager i København SV, herfra rykker vi ud til kunder på hele Amager. Vi har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, og vi leverer kun gulvafslibning i højeste kvalitet. For at slutresultatet er perfekt hver gang, så bruger vi kun udvalgte kvalitetsprodukter til efterbehandlingen.

Hør mere om gulvafslibning på Amager på telefon 60 80 06 00 .

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Det kan være svært at vurdere, om gulvet kan nøjes med en afslibning eller det skal afhøvles. Vi kommer gerne ud og tager et kig på gulvet, men hvis der er en af følgende elementer tilstede, så kræver gulvet en afhøvling:

  • Fernis
  • Limrester
  • Dybe ridser og skader
  • Meget ujævnt gulv

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der er den korrekte.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvbehandling og malerarbejde i København og på resten af Sjælland.


Kontakt os, hvis du ønsker hjælp fra professionelle håndværkere, der udfører arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser.

Brug for hjælp?


Ring til os alle ugens dage

09:30 - 18:00

Efterbehandlinger

Vælg den rette efterbehandling af gulvet, vi tilbyder lud-, olie- og lakbehandling af gulvet. Her kan du læse kort om de tre efterbehandlinger:

Oliebehandling

Oliebehandling af gulvet giver træet en jævn og behagelig overflade. Overfladen er nem at vedligeholde, hvilket skal gøres løbende med oliepleje eller sæbe. Oliebehandlingen er ikke lige så hårdfør som en lakbehandling, og der kan godt trænge vand og skidt ned i træet ved et større spild eller hvis gulvet ikke løbende er blevet vedligeholdt.

Lakbehandling

Lakering er den stærkeste efterbehandling, man kan give sit nyslebne trægulv. Lakken bevarer træets naturlige farve og giver en meget slidstærk overflade, der er nem at rengøre og vedligeholde. Man kan få forskellige typer af lak afhængig af det udseende, man ønsker.

Ludbehandling

Ludbehandling af afslebne gulve har til formål at lysne træet. Gulvet kan være misfarvet af sol, vand m.m. Med en ludbehandling kan man fjerne misfarvninger og give gulvet et ensartet udseende.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Amager

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Amager.

Ring til os på telefon 60 80 06 00
Dania Gulvafslibning og Maler.

Vi dækker hele Sjælland