LUDBEHANDLING EFTER AFSLIBNING AF GULVE

GULVAFSLIBNING EFTERFULGT AF NATUR ELLER HVID LUDEFTERBEHANDLING

Ludbehandling efter gulvafslibning lysner gulvet og hæmmer træets naturlige gulning. Hvis man ønsker at lysne et gulv, så skal man vælge ludbehandling.

En ludbehandling efter gulvafslibning kan ikke være den eneste overfladebehandling, da den har åbne porrer og kan derfor ikke stå alene. Et ludbehandlet gulv skal altid efterbehandles med sæbe eller olie, for at få den optimale beskyttelse og udseende.

Man kan vælge at efterbehandle et gulv med naturlud, hvis man ønsker at beholde træets naturlige farve og hindre gulningen, eller man kan vælge hvid lud, hvis man ønsker en lysere overfalde. En ludbehandling efter gulvafslibning har en tørretid på op til 12 timer

Fordelen ved at vælge en ludbehandling frem for lakbehandling er at en ludbehandling ikke danner en hård overfalde på gulvet, og ridser og pletter vil derfor ikke være så synlige som på et lakeret gulv. Ridserne vil være mindre synlige efter hver sæbevask.

Efter gulvafslibning og ludbehandling vedligeholdes gulvet bedst med en sæbespåner opløst i vand.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvbehandling og malerarbejde i København og på resten af Sjælland.


Kontakt os, hvis du ønsker hjælp fra professionelle håndværkere, der udfører arbejde af høj kvalitet til fornuftige priser.

Brug for hjælp?


Ring til os alle ugens dage

09:30 - 18:00